رد شدن به محتوای اصلی

افتتاح دو آزمايشگاه تاييد نمونه تجهيزات مخابراتي در مركز تحقيقات مخابرات ايران

آزمايشگاه‌هاي تاييد نمونه «سيستم‌هاي انتقال نوري» و «پارامترهاي الكتريكي سيستم‌هاي راديويي تا فركانس 60 گيگاهرتز» روز چهارشنبه 27 آبان ماه سال جاري با حضور خسروي معاون وزير و رئيس سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي و ظريفكار رئيس مركز تحقيقات مخابرات ايران در محل اين مركز افتتاح و راه‌اندازي گرديد.



به گزارش روابط عمومي مركز تحقيقات مخابرات ايران، آزمايشگاه‌هاي مذكور با هدف ايجاد آزمايشگاه مرجع پشتيباني، اندازه‌گيري و آزمون نمونه در اين زمينه و ارتقاي كيفي تجهيزات توليد داخل و اطمينان از صحت عملكرد تجهيزات وارداتي تجهيز و راه اندازي گرديده است.

بنا بر اين گزارش در آزمايشگاه تاييد نمونه سيستم‌هاي انتقال نوري امكان انجام انواع آزمون‌هايي مانند آزمون مشخصات سيستم‌ها، عملكرد آنها و آزمون‌هاي انطباق، بر روي تجهيزات انتقال نوري NG-SDH و C/DWDM با ظرفيت‌ها و تعداد كانال‌هاي مختلف در حوزه‌هاي نوري و الكتريكي وجود دارد.
همچنين در اين آزمايشگاه در كنار آزمون‌هاي طيف سنجي، آناليز پاسخ هاي فركانسي و آزمون لينك‌هاي نوري، بستر لازم براي انجام آزمونهاي شبكه اي و قابليت همكاري متقابل اجزاي شبكه با يكديگر، در شرايط واقعي با محيط انتقال فيبر نوري از نوع SMF و NZ-DSF و حداكثر طول 400 كيلومتر فراهم شده است.

اين گزارش همچنين مي‌افزايد، در آزمايشگاه تاييد نمونه پارامترهاي الكتريكي سيستم‌هاي راديويي، سنجش ميزان تشعشعات ناخواسته، حصول اطمينان از رعايت محدوده فركانسي اختصاص داده شده، آزمون‌هاي عملكرد و تطابق با استانداردهاي بين‌المللي و اطمينان از عدم ايجاد تداخل در سيستم‌هاي ديگر از مواردي است كه در آزمايشگاه مذكور تحت آزمون قرار مي‌گيرند.

گفتني است كليه سيستم‌هاي انتقال نوري و سيستم‌هاي راديويي توليد داخل يا تجهيزات وارداتي، قبل از نصب در شبكه مخابراتي كشور، ابتدا در اين آزمايشگاه‌ها تحت آزمون‌هاي استاندارد قرار مي‌گيرند و پس از ارائه نتايج آزمون به سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي ايران، گواهي تاييديه براي محصولات با ذكر استانداردهاي آزمون و كاربرد آنها در شبكه صادر مي‌گردد.

خاطر نشان مي‌شود مركز تحقيقات مخابرات ايران با هدف ايجاد آزمايشگاه‌هاي تاييد نمونه تجهيزات مخابراتي در كشور تاكنون اقدام به تجهيز و راه‌اندازي 29 آزمايشگاه تخصصي در اين زمينه نموده است كه افتتاح دو آزمايشگاه مذكور نيز در راستاي اين هدف مي‌باشد.


نظرات

پست‌های معروف از این وبلاگ

نامداری، بی نیک نامی، به پشیزی نمی ارزد. فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی

مردان کهن، مرزداران و پیشاهنگان، شرف و امنیت هستند. فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی مردان و زنان کهن، با مهر، همه زندگی خویش را به دیگران می بخشند. فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی مردان و زنان کهن، با مهربانی در بین مردم سرزمین خویش، همبستگی و دوستی می آفرینند. فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی مردان و زنان کهن، برآیند و پژواک پاکی و راستی هستند. فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی مردان و زنان کهن، در راه رسیدن به آرمان بزرگ، یک آن هم نمی ایستند. فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی مردمی که، نام نامداران و اساطیر خویش را پاک می کنند، فرزندانشان را بی پناه ساخته اند، فرزندان چنین دودمانی به نامداران کشورهای دیگر دل خواهند بست. فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی نامدار کهن، پیشوا و راهبر دوران هاست، سرشت او با آهنگ و خوی مردم سرزمین خویش، هماهنگ است. فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی نامداران و اساطیر کهن، پایه ها و ستونهای فر و شکوفایی کشورند. فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی نامداران هیچ گاه، خویش را گرفتار پاسخ به کج اندیشان نمی کنند. فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی نامداری، بی نی

سرگشتگی و حیرانی فرد گمشده در اخبار و رسانه

ارد بزرگ فیلسوف برجسته کشورمان در مورد سرگشتگی و حیرانی فرد گمشده در اخبار و رسانه می گوید : کسی که اندیشه اش بازیچه اخبار و رویدادهای گوناگون است هیچ گاه به آرمان و هدف زندگی خویش نمی رسد . سایت فلسفه و نگاه ارد بزرگ http://falsafeheorodbozorg.blogspot.com

کتاب سیصد جمله و بازار سنتی کتاب ایران در پایان راه

سیصد جمله مجموعه ای از سخنان قصار و کوتاه ارد بزرگ ، فردریش نیچه و جبران خلیل جبران برای مطالعه کتاب به چهار لینک زیر مراجعه کنید بخش نخست کتاب سیصد جمله از ارد بزرگ ، فریدریش نیچه و جبران خلیل جبران بخش دوم کتاب سیصد جمله از ارد بزرگ ، فریدریش نیچه و جبران خلیل جبران سیصد جمله - ارد بزرگ ، فردریش نیچه و جبران خلیل جبران بازار سنتی کتاب ایران در پایان راه امروز صبح عازم مرکز شهر و فروشگاه های کتاب خیابان انقلاب شدم بازار نشر هم قسمتی از پیکره ناقص فرهنگی ماست . با چند ناشر و کتاب فروش صحبت کردم . یکی از آنها می گفت تجدید چاپ ها براساس تیراژ واقعی فروش کتاب نیست. کتابی را در دست گرفت و گفت این کتاب از نشر اول آن است که مربوط به سال قبل است اما هم اکنون چاپ یازدهم آن هم آمده و در بعضی از کتاب فروشی ها هست . به او گفتم چطور ؟ اگر این کتاب این قدر فروش داشته که به چاپ یازدهم رسیده پس شما چطور نسخه اولیه آن را می فروشید و او در پاسخ گفت مسئله همین جاست چون این تیراژ را مردم نخریده اند بلکه سازمان های دولتی خاص بر اساس افکار خود نسخه های بسیاری را پیش خری