رد شدن به محتوای اصلی

دسترسی به نرم افزار کتاب قوانین و مقررات فناوری اطلاعات



18 بهمن 1388 - موبنا- دسترسی به نسخه الکترونیک و همچنین نرم‌افزار کتاب" فناوری اطلاعات و ارتباطات در نظم نوین قانونی" با امکان جستجو در آن که شامل مجموعه قوانین و مقررات بازنگری شده ICT است، در سایت دبیرخانه شورایعالی اطلاع‌رسانی با آدرس www.scict.ir فراهم شد.

به گزارش سازمان خبری موبنا واحد ارتباطات دبیرخانه شورایعالی اطلاع‌رسانی اعلام کرد: گسترش آگاهی و دسترسی فعالان اقتصادی، مدیران، دستگاههای اجرایی و کارشناسان فناوری اطلاعات و ارتباطات به مجموعه منسجمی از قوانین، مقررات و ضوابط ناظر بر حیطه فعالیت آنها زمینه‌ساز کاهش خطاهای تصمیم‌گیری و هزینه‌های مبادله در فعالیتهای اقتصادی است.

در این راستا با توجه به جدید بودن مباحث و تنوع قوانین و مقررات مرتبط، در پایان برنامه چهارم توسعه و ابلاغ سیاستهای کلی اصل 44 قانون اساسی توسط مقام معظم رهبری و تصویب قانون اجرای آن و آغاز برنامه پنجم توسعه این نیاز احساس شد که مجموعه‌ای مشتمل بر قوانین، مصوبات و آیین‌نامه‌های اجرایی مرتبط با توسعه فناوری اطلاعات و ارتباطات با آخرین تغییرات، تنقیح و تدوین شود.

درگذشته نیز در این راه گامهایی برداشته شده که نیازمند استمرار و روزآمدسازی است. از جمله این اقدامات می‌توان به انتشار کتاب مجموعه قوانین و مقررات فناوری اطلاعات و ارتباطات ایران در دبیرخانه شورای عالی اطلاع‌رسانی در سال 1383 اشاره کرد. اما از آن زمان تاکنون نقاط عطف مهمی در فضای قوانین و مقررات کشورمان رخ داده که مهمترین آنها ابلاغ سیاستهای کلی اصل 44 قانون اساسی توسط مقام معظم رهبری و تصویب قانون اجرای آن است.

از این رو دبیرخانه شورای عالی اطلاع‌رسانی، در آستانه آغاز برنامه پنجم توسعه (1393-1389) و دهمین دوره ریاست جمهوری اسلامی ایران، بر آن شد تا نسبت به تهیه دسته جدید و بازنگری‌ شده ‌ای از مجموعه قوانین و مقررات مورد نیاز گروه مخاطب فوق اقدام کند.

بر این اساس کتاب فناوری اطلاعات و ارتباطات در نظم نوین قانونی در هفت بخش شامل سیاست‌های کلی و ابلاغیه‌های مقام معظم رهبری پیرامون برنامه پنجم توسعه و اصل 44 قانون اساسی و مصوبات شورایعالی انقلاب فرهنگی مرتبط با فناوری اطلاعات و ارتباطات، قوانین و مقررات فناوری اطلاعات، قوانین و مقررات ارتباطات، قوانین و مقررات ناظر بر ساختار وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، قوانین و مقررات مرتبط با فناوری اطلاعات و ارتباطات، برنامه چهارم و قوانین مالیه و بودجه مرتبط با فناوری اطلاعات و ارتباطات و قانون سیاستهای اصل 44 قانون اساسی و آیین نامه های مربوطه است.

از ویژگیهای این کتاب تدوین و دسته بندی و تنقیح حقوقی قوانین و مقررات است.

گفتنی است نرم‌افزار این کتاب که امکان دانلود و نصب آن در سایت شورای عالی اطلاع‌رسانی برای همگان فراهم شده است، دارای قابلیتهای متنوع و جستجوی پیشرفته است.
117/

نظرات

پست‌های معروف از این وبلاگ

نامداری، بی نیک نامی، به پشیزی نمی ارزد. فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی

مردان کهن، مرزداران و پیشاهنگان، شرف و امنیت هستند. فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی مردان و زنان کهن، با مهر، همه زندگی خویش را به دیگران می بخشند. فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی مردان و زنان کهن، با مهربانی در بین مردم سرزمین خویش، همبستگی و دوستی می آفرینند. فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی مردان و زنان کهن، برآیند و پژواک پاکی و راستی هستند. فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی مردان و زنان کهن، در راه رسیدن به آرمان بزرگ، یک آن هم نمی ایستند. فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی مردمی که، نام نامداران و اساطیر خویش را پاک می کنند، فرزندانشان را بی پناه ساخته اند، فرزندان چنین دودمانی به نامداران کشورهای دیگر دل خواهند بست. فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی نامدار کهن، پیشوا و راهبر دوران هاست، سرشت او با آهنگ و خوی مردم سرزمین خویش، هماهنگ است. فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی نامداران و اساطیر کهن، پایه ها و ستونهای فر و شکوفایی کشورند. فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی نامداران هیچ گاه، خویش را گرفتار پاسخ به کج اندیشان نمی کنند. فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی نامداری، بی نی...

سخنان حکیمانه استاد ارد بزرگ

در وجود هر کار با ارزشی ، عشق و شوریدگی را می توان دید . ارد بزرگ اگر پایکوبی و شادی نباشد ، جهان را ارزش زیستن نیست . ارد بزرگ خوار نمودن هر آیین و نژادی به کوچک شدن خود ما خواهد انجامید . اُرد بزرگ http://sedayeandishehmana.findtalk.net/forum-f11/topic-t43.htm

جملات بسیار زیبا

جملات بسیار زیبای مشاهیر جهان ارد بزرگ می گوید : برای نابودی دشمن اندیشه خود ، بیاموز و پژوهش کن ! و برای گریز از دشمن مال و زندگیت به هنجارهای قانونی پناه ببر و دوری پیشه کن . ارد بزرگ می گوید : اگر می خواهی کسی را بزرگ کنی ، پیوسته از او به دشمنی یاد کن . ارد بزرگ می گوید : دشمنی به آدمی این زمان را می دهد که تواناییهای خویش را باز شناسد . ارد بزرگ می گوید : دشمن ! دشمن است ، فریب زبان چرب دشمن را مخور . ارد بزرگ : تندرستی پاداش نیک زیستی ست . ارد بزرگ : تندرستی پرشگاه روان بیدار است برای گشودن دروازه های پیروزی . ارد برگ