رد شدن به محتوای اصلی

كافي‌نت‌هاي مجاز در ليست سازمان سنجش



27 آذر 1388 - بازار ديجيتال- سازمان سنجش كشور كه طي سال‌هاي اخير، براي صرفه‌جويي بيشتر در وقت داوطلبان آزمون ورودي دانشگاه‌ها و همچنين تسهيل امر ثبت نام، ثبت نام و انتخاب رشته اينترنتي را جايگزين ثبت نام دستي كرده خواسته يا ناخواسته باعث شده بازار كافي‌نت‌ها گرم شود و داوطلبان زيادي براي ثبت نام و انتخاب رشته به اين كافي‌نت‌ها مراجعه كنند.

اما امسال سازمان سنجش، ليستي از كافي‌نت‌هاي مجاز استان تهران تهيه و در سايت سازمان سنجش قرار داده تا داوطلبان براي انتخاب رشته به اين كافي‌نت‌ها مراجعه كنند. با اين اقدام اين تصور نزد داوطلبان و ساير افرادي كه به كافي‌نت‌ها مراجعه مي‌كنند، ايجاد شده است كه كافي‌نت‌هايي كه در اين ليست قرار ندارند غيرمجاز هستند.در اين رابطه گفت و گويي با باب الحوايجي‌، معاون سازمان مركزي اجراي آزمون‌هاي سازمان سنجش داشتيم كه مي‌خوانيد:


امسال سازمان سنجش ليستي شامل 43 كافي‌نت مجاز را در سايت خود گذاشته است و باعث به وجود آمدن اين تصور نزد داوطلبان آزمون ورودي دانشگاه‌ها شده است كه كافي‌نت‌هايي كه در ليست قرار ندارند غيرمجاز هستند. در اين مورد توضيح دهيد و اين كه سازمان سنجش با چه هدفي اين ليست را در سايت خود قرار داده است؟

سازمان سنجش اين كار را به دليل نيازي كه به هماهنگي با كافي‌نت‌ها داشت به تازگي آغاز كرده است. ما فكر مي‌كنيم كافي‌نت‌ها به يك مديريت متمركز در سطح كشور نياز دارند و از آنجا كه اين واحدها زير نظر اتحاديه‌هاي مربوطه در هر شهر اداره مي‌شوند، نظارت چنداني روي آنها نمي‌شود.به همين دليل ما فعلا در سطح استان تهران اين قضيه را پيگيري كرديم و قصد داريم طي سال آينده اين كار را در شهرستان‌ها نيز عملي كنيم.همچنين ما قصد داريم با برنامه‌ريزي‌هاي اصولي ميزان اشتباهاتي را كه هنگام ثبت نام و به ويژه انتخاب رشته رخ مي‌دهد، كاهش دهيم. پس قصد داريم افرادي را كه در كافي‌نت‌ها فعاليت مي‌كنند، آموزش دهيم.


آيا اين اقدام شما به معني اين است كه كافي‌نت‌هايي كه در اين ليست 43 عددي قرار ندارند غير مجازند؟

خير. ما اسامي اين كافي‌نت‌ها را از اتحاديه گرفته‌ايم و به همين دليل برخي از كافي‌نت‌هاي مجاز در اين ليست وجود ندارند. ما سعي مي‌كنيم براي سال آينده اين ليست را كامل كنيم. چه در تهران و چه در شهرستان‌ها.


شما گفتيد قصد آموزش كافي‌نت‌داران را داريد تا از بروز مشكلاتي براي ثبت نام و انتخاب رشته جلوگيري شود. ميزان اين اشتباهات چقدر بوده است و براي اصلاح اشتباهات احتمالي شما برنامه‌اي نداريد؟
قطعا اشتباهاتي در اين زمينه رخ داده است، اما به هر حال اين داوطلب است كه بايد هنگام پر كردن فرم دقت كند و اصلاعات دقيق را بدهد.از طرفي اين اشكالات در ثبت نام و انتخاب رشته دستي هم رخ مي‌داد. براي اصلاح اين اشتباهات هم ما رسما اعلام كرده‌ايم كه از 8 تا 12 دي ماه داوطلبان مجددا به سايت سازمان مراجعه كنند و با مشاهده جزئيات ثبت نام خود اشكالات احتمالي را ويرايش كنند.


به نظر شما طرح ثبت نام و انتخاب رشته اينترنتي تا كنون موفق بوده است؟
بله. در ثبت‌نام و به ويژه انتخاب رشته اينترنتي، نه‌تنها داوطلب فرصت بيشتري دارد بلكه اين كار با سرعت بيشتري هم انجام مي‌شود.

نظرات

پست‌های معروف از این وبلاگ

نامداری، بی نیک نامی، به پشیزی نمی ارزد. فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی

مردان کهن، مرزداران و پیشاهنگان، شرف و امنیت هستند. فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی مردان و زنان کهن، با مهر، همه زندگی خویش را به دیگران می بخشند. فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی مردان و زنان کهن، با مهربانی در بین مردم سرزمین خویش، همبستگی و دوستی می آفرینند. فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی مردان و زنان کهن، برآیند و پژواک پاکی و راستی هستند. فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی مردان و زنان کهن، در راه رسیدن به آرمان بزرگ، یک آن هم نمی ایستند. فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی مردمی که، نام نامداران و اساطیر خویش را پاک می کنند، فرزندانشان را بی پناه ساخته اند، فرزندان چنین دودمانی به نامداران کشورهای دیگر دل خواهند بست. فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی نامدار کهن، پیشوا و راهبر دوران هاست، سرشت او با آهنگ و خوی مردم سرزمین خویش، هماهنگ است. فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی نامداران و اساطیر کهن، پایه ها و ستونهای فر و شکوفایی کشورند. فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی نامداران هیچ گاه، خویش را گرفتار پاسخ به کج اندیشان نمی کنند. فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی نامداری، بی نی

سرگشتگی و حیرانی فرد گمشده در اخبار و رسانه

ارد بزرگ فیلسوف برجسته کشورمان در مورد سرگشتگی و حیرانی فرد گمشده در اخبار و رسانه می گوید : کسی که اندیشه اش بازیچه اخبار و رویدادهای گوناگون است هیچ گاه به آرمان و هدف زندگی خویش نمی رسد . سایت فلسفه و نگاه ارد بزرگ http://falsafeheorodbozorg.blogspot.com

کتاب سیصد جمله و بازار سنتی کتاب ایران در پایان راه

سیصد جمله مجموعه ای از سخنان قصار و کوتاه ارد بزرگ ، فردریش نیچه و جبران خلیل جبران برای مطالعه کتاب به چهار لینک زیر مراجعه کنید بخش نخست کتاب سیصد جمله از ارد بزرگ ، فریدریش نیچه و جبران خلیل جبران بخش دوم کتاب سیصد جمله از ارد بزرگ ، فریدریش نیچه و جبران خلیل جبران سیصد جمله - ارد بزرگ ، فردریش نیچه و جبران خلیل جبران بازار سنتی کتاب ایران در پایان راه امروز صبح عازم مرکز شهر و فروشگاه های کتاب خیابان انقلاب شدم بازار نشر هم قسمتی از پیکره ناقص فرهنگی ماست . با چند ناشر و کتاب فروش صحبت کردم . یکی از آنها می گفت تجدید چاپ ها براساس تیراژ واقعی فروش کتاب نیست. کتابی را در دست گرفت و گفت این کتاب از نشر اول آن است که مربوط به سال قبل است اما هم اکنون چاپ یازدهم آن هم آمده و در بعضی از کتاب فروشی ها هست . به او گفتم چطور ؟ اگر این کتاب این قدر فروش داشته که به چاپ یازدهم رسیده پس شما چطور نسخه اولیه آن را می فروشید و او در پاسخ گفت مسئله همین جاست چون این تیراژ را مردم نخریده اند بلکه سازمان های دولتی خاص بر اساس افکار خود نسخه های بسیاری را پیش خری