رد شدن به محتوای اصلی

سيستم‌هاي عامل برتر بازار موبايل در 2012

بر اساس گزارش جديدي كه ازسوي موسسه گارتنر منتشر شده، بازار سيستم‌هاي عامل تلفن همراه در سال 2012 تحت اختيار سيمبيان و آندرويد خواهد بود.

به گزارش سرويس ارتباطات خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اين گزارش كه در آستانه كنفرانس ITExpo گارتنر در اورلاندو منتشر شده، پيش‌بيني اصلاح شده‌اي از بازار سيستم عامل تلفن همراه است كه در آن سه مكان برتر بعدي تغيير چنداني نسبت به گزارش قبلي اين موسسه نيافته‌اند.

پيش‌بيني گارتنر براي سهم بازار آيفون تغييري نكرده اما برآوردهاي جديد درباره بلك بري آن را به جايگاه سوم برده و آيفون را به جايگاه چهارمي تنزل داد و با تغيير در اعتماد به آينده ويندوز موبايل، اين سيستم عامل از مكان چهارم به پنجم تنزل يافت.

نوكيا در حال حاضر در بازار تلفن هوشمند پيشرو بوده و 45 درصد از كل بازار را در اختيار دارد. بازار تلفن هوشمند متريك متفاوتي نسبت به بازار سيستم‌هاي عامل دستگاه‌هاي قابل حمل دارد اما سيستم عامل سيمبيان و دستگاه‌هاي نوكيا درواقع مترادفند.

اعتماد گارتنر به ادامه برتري بازار نوكيا دست كم تا اندازه‌اي با همكاري استراتژيك اين شركت با مايكروسافت براي عرضه آفيس موبايل و يكپارچگي فن‌آوري‌هاي مايكروسافت در دستگاه‌هاي مبتني بر سيمبيان بي‌ارتباط نيست. اين همكاري ارزش قابل توجهي به دستگاه‌هاي نوكيا افزوده و نوكيا را رقيب بزرگ‌تري در برابر بلك بري مي‌سازد.

اما در نخستين پيش‌بيني سال 2012 گارتنر، ويندوز موبايل با 12.8 درصد از سهم بازار در مكان سوم قرار داشت اما گارتنر در گزارش جديدش اين سيستم عامل را تنها با 9 درصد در مكان پنجم قرار داد. اين تغيير اعتماد در واكنش به اظهارنااميدي استيو بالمر، مدير اجرايي مايكروسافت از گروه توسعه ويندوزموبايل و برخي از بازبيني‌هاي اوليه از نسخه 6.5 اين سيستم عامل بوده است.

نظرات

پست‌های معروف از این وبلاگ

نامداری، بی نیک نامی، به پشیزی نمی ارزد. فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی

مردان کهن، مرزداران و پیشاهنگان، شرف و امنیت هستند. فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی مردان و زنان کهن، با مهر، همه زندگی خویش را به دیگران می بخشند. فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی مردان و زنان کهن، با مهربانی در بین مردم سرزمین خویش، همبستگی و دوستی می آفرینند. فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی مردان و زنان کهن، برآیند و پژواک پاکی و راستی هستند. فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی مردان و زنان کهن، در راه رسیدن به آرمان بزرگ، یک آن هم نمی ایستند. فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی مردمی که، نام نامداران و اساطیر خویش را پاک می کنند، فرزندانشان را بی پناه ساخته اند، فرزندان چنین دودمانی به نامداران کشورهای دیگر دل خواهند بست. فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی نامدار کهن، پیشوا و راهبر دوران هاست، سرشت او با آهنگ و خوی مردم سرزمین خویش، هماهنگ است. فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی نامداران و اساطیر کهن، پایه ها و ستونهای فر و شکوفایی کشورند. فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی نامداران هیچ گاه، خویش را گرفتار پاسخ به کج اندیشان نمی کنند. فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی نامداری، بی نی

سرگشتگی و حیرانی فرد گمشده در اخبار و رسانه

ارد بزرگ فیلسوف برجسته کشورمان در مورد سرگشتگی و حیرانی فرد گمشده در اخبار و رسانه می گوید : کسی که اندیشه اش بازیچه اخبار و رویدادهای گوناگون است هیچ گاه به آرمان و هدف زندگی خویش نمی رسد . سایت فلسفه و نگاه ارد بزرگ http://falsafeheorodbozorg.blogspot.com

کتاب سیصد جمله و بازار سنتی کتاب ایران در پایان راه

سیصد جمله مجموعه ای از سخنان قصار و کوتاه ارد بزرگ ، فردریش نیچه و جبران خلیل جبران برای مطالعه کتاب به چهار لینک زیر مراجعه کنید بخش نخست کتاب سیصد جمله از ارد بزرگ ، فریدریش نیچه و جبران خلیل جبران بخش دوم کتاب سیصد جمله از ارد بزرگ ، فریدریش نیچه و جبران خلیل جبران سیصد جمله - ارد بزرگ ، فردریش نیچه و جبران خلیل جبران بازار سنتی کتاب ایران در پایان راه امروز صبح عازم مرکز شهر و فروشگاه های کتاب خیابان انقلاب شدم بازار نشر هم قسمتی از پیکره ناقص فرهنگی ماست . با چند ناشر و کتاب فروش صحبت کردم . یکی از آنها می گفت تجدید چاپ ها براساس تیراژ واقعی فروش کتاب نیست. کتابی را در دست گرفت و گفت این کتاب از نشر اول آن است که مربوط به سال قبل است اما هم اکنون چاپ یازدهم آن هم آمده و در بعضی از کتاب فروشی ها هست . به او گفتم چطور ؟ اگر این کتاب این قدر فروش داشته که به چاپ یازدهم رسیده پس شما چطور نسخه اولیه آن را می فروشید و او در پاسخ گفت مسئله همین جاست چون این تیراژ را مردم نخریده اند بلکه سازمان های دولتی خاص بر اساس افکار خود نسخه های بسیاری را پیش خری