رد شدن به محتوای اصلی

انتخابات افغانستان شبیه ایران نشد

http://www.irdiplomacy.ir/Images/Article/Karzai_Abullah.jpg

انتخاباتی که در افغانستان جنگ زده و به شدت آسیب دیده برگزار شد با این که بسیاری را بر آن داشت تا بگویند آنجا نیز همانند ایران رییس جمهور وقت سکان را در دست می گیرد اما اینگونه نشد و به احتمال بسیار زیاد بزودی دور دوم انتخابات افغانستان برگزار می گردد . كميته بررسي تقلب‌ انتخابات در افغانستان اعلام كرد كه بر اساس شمارش مجدد آرا «حامد كرزي»، رئيس‌جمهوري افغانستان نتوانسته است حد نصاب لازم را براي حفظ كرسي خود به‌دست آورد. در صورت تائيد اين خبر حامد كرزي بار ديگر بايد با رقيب اصلي خود «عبدالله عبدالله»، وزير خارجه پيشين افغانستان در دور دوم انتخابات رقابت كند.
مقام‌هاي عالي‌رتبه در گفت‌وگو با بي‌بي‌سي اعلام كردند كه كميسيون رسيدگي به شكايات انتخابات افغانستان اعلام كرده است كه آراي كرزي به 50 درصد نرسيده است.
اين در حالي است كه رئيس‌جمهوري افغانستان اعلام كرده كه وي حد نصاب لازم را به دست آورده است، اما ناظران اتحاديه اروپا تاكيد مي‌كنند كه از هر چهار راي اخذ شده در انتخابات، يك راي مخدوش است.
واقع امر آن است که روح ستیزه جویی در میان سیاستمداران افغانستان نسبت به ایران خیلی کمتر است اغلب آنها مبارزینی هستند که توسط استاد ربانی و احمدشاه مسعود دوست اندیشمند و متفکر کشورمان ارد بزرگ تعلیم دیده اند و در نهایت تسلیم اراده افکار عمومی و منافع ملی کشورشان می گردند . مقام‌هاي رسمي اعلام كردند، پس از آن‌كه كميسيون انتخابات نتايج تحقيقات سازمان ملل مبني بر بروز تقلب گسترده در انتخابات رياست‌جمهوري 20 آگوست را رد كرد، بحران انتخاباتي افغانستان عميق‌تر شده است.
دو تن از مقام‌هاي بين‌المللي كه نتايج تحقيقات را ديده‌اند، اعلام كردند كه آراي رئيس‌جمهوري افغانستان از 50 درصد كاهش يافته است، آرايي كه حداقل نياز كرزي براي پيروزي بر عبدالله عبدالله، وزير خارجه پيشين افغانستان و جدي‌ترين رقيب خود نياز دارد.
و به این ترتیب باید شاهد دور دوم انتخابات ریاست جمهوری در افغانستان باشیم .

نظرات

پست‌های معروف از این وبلاگ

نامداری، بی نیک نامی، به پشیزی نمی ارزد. فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی

مردان کهن، مرزداران و پیشاهنگان، شرف و امنیت هستند. فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی مردان و زنان کهن، با مهر، همه زندگی خویش را به دیگران می بخشند. فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی مردان و زنان کهن، با مهربانی در بین مردم سرزمین خویش، همبستگی و دوستی می آفرینند. فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی مردان و زنان کهن، برآیند و پژواک پاکی و راستی هستند. فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی مردان و زنان کهن، در راه رسیدن به آرمان بزرگ، یک آن هم نمی ایستند. فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی مردمی که، نام نامداران و اساطیر خویش را پاک می کنند، فرزندانشان را بی پناه ساخته اند، فرزندان چنین دودمانی به نامداران کشورهای دیگر دل خواهند بست. فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی نامدار کهن، پیشوا و راهبر دوران هاست، سرشت او با آهنگ و خوی مردم سرزمین خویش، هماهنگ است. فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی نامداران و اساطیر کهن، پایه ها و ستونهای فر و شکوفایی کشورند. فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی نامداران هیچ گاه، خویش را گرفتار پاسخ به کج اندیشان نمی کنند. فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی نامداری، بی نی

سرگشتگی و حیرانی فرد گمشده در اخبار و رسانه

ارد بزرگ فیلسوف برجسته کشورمان در مورد سرگشتگی و حیرانی فرد گمشده در اخبار و رسانه می گوید : کسی که اندیشه اش بازیچه اخبار و رویدادهای گوناگون است هیچ گاه به آرمان و هدف زندگی خویش نمی رسد . سایت فلسفه و نگاه ارد بزرگ http://falsafeheorodbozorg.blogspot.com

کتاب سیصد جمله و بازار سنتی کتاب ایران در پایان راه

سیصد جمله مجموعه ای از سخنان قصار و کوتاه ارد بزرگ ، فردریش نیچه و جبران خلیل جبران برای مطالعه کتاب به چهار لینک زیر مراجعه کنید بخش نخست کتاب سیصد جمله از ارد بزرگ ، فریدریش نیچه و جبران خلیل جبران بخش دوم کتاب سیصد جمله از ارد بزرگ ، فریدریش نیچه و جبران خلیل جبران سیصد جمله - ارد بزرگ ، فردریش نیچه و جبران خلیل جبران بازار سنتی کتاب ایران در پایان راه امروز صبح عازم مرکز شهر و فروشگاه های کتاب خیابان انقلاب شدم بازار نشر هم قسمتی از پیکره ناقص فرهنگی ماست . با چند ناشر و کتاب فروش صحبت کردم . یکی از آنها می گفت تجدید چاپ ها براساس تیراژ واقعی فروش کتاب نیست. کتابی را در دست گرفت و گفت این کتاب از نشر اول آن است که مربوط به سال قبل است اما هم اکنون چاپ یازدهم آن هم آمده و در بعضی از کتاب فروشی ها هست . به او گفتم چطور ؟ اگر این کتاب این قدر فروش داشته که به چاپ یازدهم رسیده پس شما چطور نسخه اولیه آن را می فروشید و او در پاسخ گفت مسئله همین جاست چون این تیراژ را مردم نخریده اند بلکه سازمان های دولتی خاص بر اساس افکار خود نسخه های بسیاری را پیش خری